طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی

غذاهای گیاهی

>>>آشپزی>>غذاهای گیاهی>آشنایی با دستور پخت املت بادمجان و گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه املت بادمجان :

بادمجان ، پیاز ، سیر ، سیب زمینى ، گوجه فرنگى ، روغن مایع ، کره ، فلفل سبز( تند یا شیرین بسته به ذائقه )، زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه و قرمز، پودر آویشن

طرز تهیه املت : اول سیب زمینى ها رو به شکل مربع هاى کوچک برش بزنید و با روغن سرخ کنید و بعد پیاز و سیر خرد شده رو اضافه کنید همراه با کمى زردچوبه، در ظرف رو بذارید و شعله رو کم کنید تا پیازها کاراملى بشوند در ظرفى جداگانه بادمجان ها رو بخار پز کنید و پس از آماده شدن به بقیه مواد اضافه کنید و اجازه بدید تفت بخورند و بعد فلفل سبز خرد شده رو اضافه کنید و باز کمى تفت دهید وقتى کمى جا افتاد گوجه فرنگى ها رو پوست اش رو بگیرید (٣ یا ٤ دقیقه بندازین شون توى آب جوش تا راحت پوست اش جدا بشه ) و ریز خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید نمک و قرمز رو هم اضافه کنید آب گوجه فرنگى که به خورد مواد رفت کمى کره اضافه کنید و تخم مرغ ها رو در ظرفى هم بزنید و بعد بریزید به صورت یکنواخت روى مواد در ظرف رو بذارید تا تخم مرغ ها ببندد و در آخر روش فلفل سیاه بپاشید و کمى پودر آویشن 

طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی